Botte Pech...

Botte Pech

Theatervoorstelling Botte Pech
Botte Pech gaat over de zoektocht van alle betrokkenen bij iemand die ongeneeslijk ziek is. De zoektocht van de directe omgeving, van de zorgprofessionals en uiteraard van de patiënt zelf, die zich afvraagt hoe de toekomst vorm te geven.

dsc_1000Anita Maas krijgt in 2015 het verpletterende bericht dat ze ongeneeslijk ziek is. Zij wordt behandeld en bezint zich noodgedwongen op vragen als ‘wat ga ik nog doen in mijn leven?’en ‘hoe kan ik meedoen en, samen met anderen, een verschil maken.Anita heeft daarop, in samenwerking met Orwoet, met Marij Coolen, Liesbeth Reeser (Carte Blanche, regie) en Lian Brok (productie) een confronterende en verrassende voorstelling gemaakt.

Voor de zomervakantie van 2016 hebben een try-out, 4 uitverkochte voorstellingen en een ‘kleine’ voorstelling in een huisartsenpraktijk plaatsgevonden. In oktober volgden nog 2 voorstellingen, waarvan één openbaar is en de ander in, en speciaal voor patiënten van, het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond. Ook deze voorstellingen waren helemaal uitverkocht.

Partners/sponsoren/fondsen met betrekking tot de realisatie van deze voorstelling zijn: Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant, Carte Blanche, Rethinking Group Eindhoven, Biocartis N.V, Natuurluk Duursaam, Aldi Schrijft, VIPE,.